Tycker att DU ska läsa detta.
Man hör ofta på tävlingar att folk sitter och säger på läktaren "Kolla där är en "åka ponny". Hon sitter där och styr, men visst. Jaaa, ponnyn är pigg men ryttaren är ju duktig! Jag tror inte nån av er som sitter där på läktarn skulle sitta kvar på den ponnyn i 10 sek.
 
Nån som rider den pigga ponnyn kanske har tränat i 3 år för att lära sig hur ponnyn funkar. Hennes självförtroende kanske låg i BOTTEN när hon började rida. Sen jobbar hon sig upp och när hon är SM kvalad kommer det nån vuxen/barn som trampar ner henne IGEN genom att säga, Du red inte, din ponny gjorde allt. Du bara styrde. Hur bra kändes det för henne nurå??
När hon kanske KÄMPAT för att nå upp dit, hon kanske trilla av varenda gån hon red, hoppade inte över 60 cm. Sen när hon väl lyckas, blir kvalad MSV eller SM, lyft UPP sitt självförtroende, lärt sig, skapat ett band mellan henne och ponnyn så kommer det en avensjuk tjej och trycker upp rakt i fejset på henne att ponnyn gjorde allt. RYTTARN som är på tillsammans med HENNES ponny gjorde det. Båda två.Tillsammans.
 
ALLA ponnys som finns på jorden har ridits in, ALLA som tävlar har inridna ponnys. ALLA har kämpat, vissa kämpar så hårt att dom når SM, och vad är tacken för det? Att ponnyn gjorde allt, Tjejen köpte SM biljetten på ticnet. NEJ. ALLA kämpar, alla vill, och dom som vill och kämpar mest dom kvalar SM. Thats it.
 
Sluta sitt där uppe på läktarn och bedöm ponnyn för hur den ser ut. Så är det inte, det finns INGEN åka ponny på hela jorden, det finns en story bakom den ponnyn som är så där pigg och VILL hoppa. ´Bara ryttaren förstår verkligen hur den storyn är. Det ända jag vet är att den storyn borde vara grym.
 
Jag har bara 1 sak att säga till er som är där ute och kämpar med era ponnys : NEVER SAY NEVER.
 
// Elsa
 

2012-07-26 @ 12:00:00 Elsas inlägg Permalink


Kommentarer
Postat av: Anonym

True story !

2012-07-26 @ 12:28:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0